Cumhuriyet Anadolu Lisesi

WEB https://sgcal.meb.k12.tr
Adres : UĞUR MUMCU MAH. ORHAN GAZİ CAD. CUMHURIYET ANADOLU LISESI BLOK NO: 151/1 İÇ KAPI NO: 1 SULTANGAZİ / İSTANBUL
VİZYON : Öğrenmede fırsat eşitliğinin sağlandığı, her alanda donanımlı, iyi bir ahlaka sahip öğrencilerin yetiştirildiği; öğrenci velilerinin okulla olan bağlarının yüksek olduğu, fiziki donatılar yönünden yeterli, tüm yönleriyle bölgesinin merkezi konumunda olan, yapacağı çalışmalarda öncü ve tercih edilen bir okul olmaktır.
MİSYON : Sağlam karakterli, ilkeli, bilgiye aç, stratejik düşünebilen, milli, ahlaki ve insani değerleri benimsemiş, araştıran, teknolojiyi kullanılabilen, değişime açık, çevre bilincine sahip, küresel olaylara hâkim, düşüncelerini ifade edebilen, insan haklarına saygılı, AB odaklı projelerde öncü, sorumluluk sahibi öğrenciler yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Saatler : 08:20- 15:20